Säkrare tung trafik

NTF bjuder in till regionala seminarium

Hur får vi trafiksäkrare transporter? Självkörande lastbilar – hype eller verklighet? Vilka möjligheter erbjuder tekniken och vad krävs av oss människor? Och vilken betydelse har egentligen hastigheten och förarens beteende? NTF genomför i samarbete med Sveriges Åkeriföretag och Volvo Trucks fyra regionala seminarier med fokus på dagens utmaningar och framtidens möjligheter för den tunga trafiken. Ta del av ny kunskap, diskutera nya perspektiv, träffa sakkunniga och kollegor.

För vem och varför:

Seminariet riktar sig till dig som är beslutsfattare inom åkerinäringen, utförare och upphandlare av transporter eller som på annat sätt arbetar med tung trafik och säkerhet på väg, som till exempel politiker, Polisen, Trafikverket och transportskolor. Seminarierna har som mål att lyfta det systematiska arbetssättet, förmedla kunskap och goda exempel som kan inspirera i det egna arbetet. De blir också mötesplatser för professionellt kontaktskapande vilket kan möjliggöra ökad samverkan inom trafiksäkerhetsarbetet.

Vad händer sen...

Samtliga seminarier följs upp under hösten. Då ligger fokus på att hitta lösningar för att få den tunga trafiken säkrare och mer konkurrenskraftig. Seminarierna arrangeras i Göteborg, Sundsvall, Helsingborg och Örebro. 

Vill du bli en del av lösningen?

Klicka på nedanstående länkar för program och anmälan.

 

NTF bjuder in till regionala seminarium

2018-02-23