NTF söker trafiksäkerhetsansvarig...

Hej!

Nu är det dags att förstärka vår organisation med en trafiksäkerhetsansvarig på heltid. Det har varit några år då vi saknat utrymme och vi är därför väldigt glada att vår tidigare trafiksäkerhetsexpert Nils Petter Gregersen under de senaste åren fortsatt vara en värdefull resurs för oss på deltid. Detta engagemang avvecklas nu och ersätts av en heltidsanställning som ska arbeta tillsammans med oss i Solna på det centrala kansliet men även vara en resurs för hela organisationen.

Genom denna rekrytering säkerställer vi att NTF förblir en stark part i det svenska trafiksäkerhetsarbetet. Mer om tjänsten nedan.

Om du känner igen dig i den profil vi söker så kom in med en intresseanmälan senast den 9:e januari. Annars får du väldigt gärna sprida att det finns ett spännande och utvecklande jobb att söka hos NTF.

Med vänliga hälsningar

Marie Nordén
Generalsekreterare NTF


MEDELNTF söker trafiksäkerhetsansvarig

Arbetsuppgifter:


• Följer utveckling och forskning inom trafiksäkerhetsområdet samt förmedlar kunskaperna inom NTF-organisationen

• Ansvarig för insamling av fakta om trafik och trafiksäkerhet, nationellt och internationellt samt analyserar trafiksäkerhetsutvecklingen

• Ansvarig för stöd till NTF:s centrala kansli och till NTF-förbunden och medlemsorganisationerna i deras analys och utvärderingsarbete

• Ansvarig för upphandling av forskningstjänster

• Tar fram underlag och förslag gällande NTF:s ställningstaganden i olika trafiksäkerhetsfrågor

• Representerar NTF i ett antal expert- och samarbetsorgan

• Tar fram underlag för NTF:s policy och verksamhetsinriktning

• Deltar i framtagande av projektansökningar

Din profil:]]

Du har ett brett intresse för trafiksäkerhet och drivs av att tillämpa olika typer av kunskaper i arbetet med att förbättra vårt transportsystem och öka trafiksäkerheten.

Du har dokumenterad erfarenhet av ett tvärvetenskapligt forsknings- eller utredningsarbete inom trafiksäkerhetsområdet. Meriterande om du även har erfarenhet av att bedöma bakomliggande orsaker till trafiksäkerhetsutvecklingen. Det är viktigt att du har goda kunskaper i både svenska och engelska samt ett kontaktnät inom trafiksäkerhetsforskning.

Har du därutöver en hög grad av självständighet samt god organisations- och samarbetsförmåga kan du vara den person vi söker.

Söka tjänsten:

Intresseanmälan inklusive CV, ska vara NTF tillhanda senast 9:e januari 2017 per e-post marie.norden@ntf.se

Har du frågor kring tjänsten kontakta generalsekreterare Marie Nordén på 070-221 59 65


(I den här rekryteringen har vi redan gjort vårt val av annonseringskanaler och metod)


2016-11-24